Veiavgift
Bruktimport
Biløkonomi
Tester
Listepriser
EU-kontroll
Billån
Sikkerhet
Diverse
 
Annonsering
Linker
Forside

Veiavgift.no - Diverse

Land Rover Experience
Har du en guttedrøm om å kjøre de råeste terrengbilene i skog og mark? Da har du muligheten nå. Det beste av alt er at Land Rover Experience er nå i Norge nærmere bestemt ved Skien. Dette er den perfekte bursdagspresangen, firma eventen eller utdrikningslaget.

Les mer
Kjør de heftigste super sportsbilene på bane
Nå har du mulighet for å realisere din kanskje aller største drøm. Hva med å kjøre de heftigste sportsbilene på bane i en dag med kjøreopplæring i hastigheter opp til 300km/t for kun kr 5990,-

Les mer

Finn ut hvem som eier bilen
Har du et registreringsnummer og lurer på hvem som eier bilen? Da kan vi hjelpe deg med å finne eieren for deg. Eller skal du kjøpe deg ny bruktbil og vil sjekke om det er heftelser på den? Sjekk alltid her først før du skriver under på kjøpekontrakten.

Les mer
Vinterpleie for bilen din
Når kulden setter inn er det ekstra viktig å ta vare på bilen din. Vi gir deg noen gode råd som du bør følge for å sikre bilen din en best mulig vinter. Det er ikke mye som skal til for å sikre deg en problemfri bil gjennom hele vinterhalvåret. Tar du noen få forhåndsregler kan du gå en tryggere vinter i møte.

Les mer
Gratis leiebil
Visste du at det er mulig å leie bil gratis? For godt til å være sant sier du? Faktisk er det fullt mulig å leie bil gratis i Norge i dag. Det er selvfølgelig noen haker med denne ordningen, men for veldig mange kan dette være en perfekt anledning til å komme seg meget rimelig fra A til B.
Les mer
Unngå de vanligste fellene når du skal kjøpe ny bruktbil
Er du på utkikk etter ny bruktbil og ønsker en trygg og sikker handel? Stadig oftere opplever bruktbilkunder å kjøpe "katta i sekken" hvor de ender opp med en bil med mangler og feil som en ikke visste om. Les våre gode råd hvordan du kan unngå slike kjøp.

Les mer
Riktig innstilling av hodestøttene
Tenker du over hvordan hodestøttene er innstilt når du kjører bil? Hvis du ikke gjør det utsetter du deg for stor fare. Eller er du kanskje en av dem som omtaler hodestøtten som nakkestøtte? Da bør du lese denne artikkelen

Les mer


 
 


Veiavgift.no
| Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Veiavgift.no 2009