Veiavgift
Bruktimport
Biløkonomi
Tester
Listepriser
EU-kontroll
Billån
Sikkerhet
Diverse
 
Annonsering
Linker
Forside

Veiavgift.no - Biløkonomi

Få 6% rabatt på bensin og diesel
Nå tilbyr Cresco deg et unikt og meget konkurransedyktig tilbud. 6% i avslag på drivstoff på alle landets bensinstasjoner. Nå kan du altså fylle hvor som helst og få samme gode rabatt. I tillegg får du rabatt på alt du handler inne på bensinstasjonene.

Les mer


Storebrand er testvinner på bilforsikring
I en ny stor test foretatt av forbrukerrådet av landets største forsikringsselskaper blir Storebrand kåret som vinner når det kommer til beste pris. Åtte ulike bilmodeller ble vurdert i testen hvor hele 3573 tilbud ble hentet inn.

Les mer


Konventer til gassdrift og halver drivstoffkostnadene dine
Synes du det er blitt dyrt med bensin/diesel? Har du store utgifter til drivstoff hver måned? Da kan kanskje gassdrift være noe for deg. Gassdrift i vanlige privat biler blir mer og mer vanlig, og det er mulig å spare opptil 50% i drivstoffutgifter sammenlignet med diesel og bensin.

Les mer


Valgets kval - Firmabil eller kjøregodtgjørelse
Mange står ovenfor valget mellom firmabil eller egen bil med kjøregodtgjørelse. Men hva lønner seg egentlig? Vi har sett nærmere på reglene og gir deg her en god pekepinn på hva som kan lønne seg for deg.

Les mer
Spar penger på kjøremønsteret ditt
Viste du at du kan spare flere tusen kroner i året bare ved å endre kjøremønsteret ditt? Her gir vi deg noen gode råd, til hvordan du kan redusere drivstoff forbruket ditt med opptil 20%. Med dagens høye drivstoffpriser er dette meget gode tips.

Les mer

Bensinprisene verden rundt
Du tror kanskje Norge har verdens dyreste bensin? Vel, hvis vi tar lønnen vår i betraktning så er vi ikke dyrest allikevel. Men det er allikevel lovt til å drømme seg bort til mange av landene i tabellen vår som viser eventyrlig lave bensinpriser.

Les mer

Reduser drivstoffutgiftene dine og spar penger
Drivstoffprisene ser bare ut til å stige, og denne kostnaden er ofte en betydelig del av familieøkonomien. Følg noen gode råd og se hvordan du kan minimere dine drivstoffutgifter.

Les mer

Betalt årsavgiften innen tidsfristen
Å betale årsavgiften for sendt kan fort bli en dyr affære. Hvert eneste år blir tusenvis av norske biler avskiltet fordi eierne har vært for sene med å betale årsavgiften. Vår oppfordring er å betale innen tidsfristen for å unngå dyre ekstra omkostninger.

Les mer

Norge har verdens høyeste gebyrer for fartsovertredelser
Visste du at Norge er det landet hvor det er dyrest å bryte fartsgrensene? De siste årene har det bare blitt dyrere og dyrere å bli tatt for å kjøre for fort. Og når du ser satsene for å bli tatt for å kjøre for fort tenker du deg kanskje om to ganger før du tråkker for hardt på gasspedalen igjen.

Les mer
Er du i tvil om du skal velge diesel eller bensindrevet bil?
De siste årene har det blitt mer og mer populært med dieselbiler i Norge, men etter at dieselprisene har gått opp er det igjen et spørsmål om hva som er mest lønnsomt. Her gir vi deg noen gode råd når det kommer til vurdering om bensin eller dieseldrevet bil.

Les mer
 
 

 


Veiavgift.no
| Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Veiavgift.no 2009